Garn från Du Store Alpakka

Du Store Alpakka är ett märke på garn, tillverkat av alpacka. Du som gillar att sticka kläder, eller virka, du kan satsa på Du Store Alpakka. Om du funderar på du store alpakka pris så beror det på vilken av sorterna du väljer att köpa.

Hos Knittingroom finns det just nu fyra olika varianter av detta garn. Fördelen med alpackagarn är att det är tillverkat av ullen från djuren med samma namn. Det gör att garnet är varmt, allergivänligt, mjukt och det kliar inte. Sedan kan det reglera temperaturen på ett bra sätt så du kan sticka plagg för både sommar och vinter med detta garn. Garn av denna sort är perfekt att sticka babykläder av, men även kläder till dig själv. Du kan göra tröjor, mössor, vantar, halsdukar, koftor och mycket mer. Knittingroom har även andra garner tillverkat av alpacka, men då i andra märken så som Viking of Norway, Svarta Fåret, Drops Design, Järbo Garn och Permin.

Köp garn av märket Du Store Alpakka

Märket du store alpakka pris är som sagt beroende på vilken sort och hur många av dem du köper. Du ser alla priser på Knittingroom. Passa även på att köpa till andra tillbehör du kan behöva. Kanske beskrivningar över plagg, nya stickor eller knappar. Det finns även en massa andra typer av garner hos denna butik. Sedan har de även andra tillbehör samt att de har broderier och andra hobbyartiklar. Det gör att du kan sticka, virka, sy, brodera eller göra andra saker så som testa paint by numbers eller diamond painting till exempel.

Du kan se hela utbudet genom att besöka Knittingrooms egen sida. Passa på att beställa garn från Du Store Alpakka så väl allt annat du behöver.